Hronika

Preminula Nišlijka koju je suprug pretukao

Nišlijka S.I. (42) koja je početkom godine bila hospitalizovana zbog povreda koje joj je zadao suprug D.I (47) preminula je juče, ali za sada nije poznato da li je uzrok smrti fizičko i psihičko nasilje koje je duže vreme trpela.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu kazali su da je dat nalog za obdukciju i eventualno veštačenje koje će utvrditi uzrok smrti. “U Osnovnom sudu danas je održan pretres po optužnom predlogu protiv D.I. koje je Osnovno javno tužilaštvo podnelo zbog krivičnog dela nasilja u porodici. Optužni predlog podnet je zbog dogadjaja sa početka godine”, izjavila je portparol Osnovnog javnog tužilaštva Olivera Mijalković.

Prema nezvaničnim informacijama D.S. je duže vreme trpela porodično nasilje, ali je to otkriveno tek kada je 6. januara ove godine bila primljena na bolničko lečenje u niški Klinički centar. U Policijskoj upravi u Nišu tada je rečeno da su zaposleni u Kliničkom centru prijavili nasilnika, a da je, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, D.I. uhapšen.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com