Hronika

Preminula Ivana (44) kojoj je ljubavnik pucao u glavu

Uprkos naporima lekara Univerzitetskog kliničkog centra u jutros je u toj zdravstvenoj ustanovi, preminula Ivana K. (44) u koju je 13. novembra pucao Zoran R. (54) iz Kruševca.

Zoran je nakon što je pucao u Ivanu, ubio svoju suprugu, a potom izvršio samoubistvo. Zoran i Ivana bili su u emotivnoj vezi i noć između 12. i 13. novembra proveo je u njenom stanu. Rano ujutru su se posvađali, a onda je Ivana krenula na posao.

Međutim, Zoran je izašao za njom i uperio pištolj. Na oko 200 metara od zgrade pucao joj u glavu i teško je ranio, iako ga je molila da se smiri. Potom se hladnokrvno okrenuo i otišao, ostavivši je u lokvi krvi, misleći da ju je ubio.

Seo je u automobil i uputio se ka kući u selu u kom je bila njegova supruga. Nju je ju je ubio na putu između sela Kukljin i Jasika, a njeno telo je ostavio u jarku u blizini kamenloma. Vratio se u vozilo i pozvao oca da se nađu. Isprva mu nije rekao šta je uradio. Našli su se na njivi u blizini sela Velika Drenova. Zoran je dao ocu potvrde o tome kome šta duguje.

Njegov otac je potom traktorom krenuo ka Milutovcu, dok ga je Zoran pratio automobilom. Čovek se u jedno momentu okrenuo i video da je Zoran zaustavio automobil i da telefonira. Nedugo potom, Zoranovom ocu je zazvonio telefon. Zvao ga je sin.

„Sredio sam ih obe, a sad je red na mene“, rekao je Zoran navodno rekao ocu preko telefona.

Njegov otac je u daljini začuo pucanj. Dok se okrenuo i vratio, Zoran je već bio mrtav.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com