Hronika

Preminula i beba koja je teško povredjena u udesu

Beba koja je povre]ena u udesu kod Prokuplja preminula je jutros u 8 sati, uprkos naporima lekara.

“Beba je bila u jako lošem stanju, lekari su se borili za njen život. Od ponoći do trenutka kada je preminula lekari Intenzivne nege Dečije interne klinike su je reanimirali, ali je nažalost podlegla povredama”, saopštio je niški Klinički centar.

Bebina majka porodilja S.B. preminula je juče .

“Reanimacija je trajala pola sata i lekari su učinili sve kako bi spasili pacijentkinju, ali je preminula usled teških povreda unutrašnjih organa”, kazali su u Kliničkom centru.

Porodilja S.B. i njena beba teško su povredjene u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 11 časova dogodila na putu ka Prokuplju, u selu Gornja Stražava. Vozilo marke “mercedes” nemačkih registarskih oznaka, koje se kretalo ka Prokuplju, nakon izlaska iz krivne prešlo je na suprotnu stranu i sudarilo sa vozilom “citroen” prokupačke registracije, u kojem se na suvozačevom mestu nalazila trudnica.

Nesrećno nastradala S.B. bila je u devetom mesecu trudnoće, tako da su lekari morali hitno da je porode na Ginekološko-akušerskoj klinici. Zbog težine povreda ona je prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu, a njena beba zbrinuta je na Klinici za dečje interne bolesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com