Hronika

Preminula baka na koju je naleteo golf na Vizantijskom Bulevaru, muškarac koji je isto tada povređen je u teškom stanju

Pacijentkinja koja je nakon višestrukih, teških povreda u saobraćajnoj nezgodi na Vizantijskom bulevaru pre šest dana, bila smeštena u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju, uprskos svim naporima lekara, juče je nažalost podlegla povredama.

Pacijent koji je tada u istoj nezgodi, takođe teško povređen i dalje se nalazi u teškom, životno ugrožavajućem stanju i dalje je priključen na aparat za veštacku ventilaciju, saopšteno je iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra.

Da podsetimo, muškarac i žena starije životne dobi teško su povređeni 11. aprila oko 14,30 časova na pešačkom prelazu na Vizantijskom bulevaru, kada je na njih naletelo putničko vozilo “golf”. Vozilo, za čijim volanom se nalazila pedesetrogodišnja Nišlijka, kretalo se od “Rode” ka Bulevaru Nemanjića.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. OVO JE GRAD BAHATIH NEVAPOTANIH PROSTAKA, MNOGO SMO BRE VELIKE STOKE, A SVIM SAOBRAĆAJNIM POLICAJCIMA ŽELIM DA IM SE OVO ISTO DESI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com