Sport

Premijerno u Nišu: Srbi savladali Turke u meču američkog fudbala

Meč američkog fudbala odigran je ovog sunčanog popodneva na Delijskom visu, a naš nacionalni tim uspeo je da savlada selekciju Turske, premijerno pred niškom publikom.

Utakmica je bila revijalnog karaktera, ali pored toga što nije imala rezultatski značaj, imala je i te kako značaj za promociju ovog sporta na našim prostorima.

Naši reprezentativci slavili su sa 14:7, po četvrtinama 7:0, 0:7, 0:0, 7:0.

Oni su se istakli u prvom poluvremenu i prikazali bolju igru i veću želju za pobedom, pa su uprkos nerešenom rezultatu na polovini igre uspeli da u potpunosti preuzmu inicijativu i u drugom delu savladaju Turke i upišu pobedu. U poslednjoj deonici igre, koja je odlučila pobednika, srpski reprezentativci su odličnom odbranom uspeli da se sačuvaju i u prelomnom trenutku preko Gorana Zeca postignu odlučujući pogodak.

Ovo je druga pobeda našeg tima u prethodnih nedelju dana, a ujedno i poslednji prijateljski meč za ovu godinu. Niš je imao privilegiju da bude domaćin ovim momcima koji su im sjajnom partijom i pobedom uzvratili za gostoprimstvo i brojnost na tribinama stadiona na Delijskom Visu.

Za one koji nisu bili u mogućnosti da iskoriste današnju jedinstvenu, nadamo se ne i poslednju priliku da odgledaju ovaj meč, obezbeđen je snimak kompletne utakmice:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rby9eI8V26I]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com