Društvo

Premijerka Ana Brnabić obišla Stari park i radove na trgu

Predsednica Vlade Srbije je sa nacelnicom Nišavskog upravnog okruga Draganom Sotirovski i gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem i njihovim saradnicima obišla radove na centralnom gradskom trgu i Stari park koji je obnovljen u sklopu ovih radova.

U Starom parku gde se nalazi izložba radova pristiglih na konkurs za novu zgradu Narodnog muzeja koja se nalazi u neposrednoj blizini Oficirskog doma, premijerki Brnabić je predstavljen pobednički rad na osnovu kojeg će biti renovirana zgrada u kojoj će se jednog dana naći svi eksponati Narodnog muzeja.

Foto: V.P.

Anu Brnabić je na Trgu kralja Milana dočekao veliki broj Nišlija koji su joj poželeli dobrodošlicu u grad pozdravljajući je.

Foto: V.P.

Na cetralnom gradskom trgu u toku su radovi na novoj fontani kao i rekonstrukcija mosta. U toku je peskarenje njegove metalne konstrukcije i njena zaštita, a uskoro će početi da se radi i ograda mosta kao i kolovoz.

Jeronimova kuća nekada prva biblioteka, ubuduće nova zgrada Narodnog muzeja

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ceo skup gubi smisao, kad se tu priključi Šone. On je smešna pojava u GO Medijana, sa užasnim posledicama za SNS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com