DruštvoZabava

PREMIJERA novog spota i pesme rok benda KERBER

 Jedan od najpopularnijih bendova na prostoru bivše Jugoslavije, rok sastav Kerber, pripremio je pravu poslasticu za sve verne fanove širom sveta. Novu pesmu „Bestraga sve“ prati vrlo atraktivan i zanimljiv spot, čiji je sponzor Niška pivara.

Premijera spota očekuje nas u nedelju, 31. januara u 17 sati, na zvaničnom Youtube kanalu grupe Kerber i na sajtu Niške pivare.

Zajedničkim snagama, dva svojevrsna brenda grada Niša, Kerber i Niško, okupili su sjajnu ekipu oko spota koji je sniman krajem prošle godine na vrlo atraktivnim lokacijama.

“Pre par godina bio sam isprovociran čitajući knjige niškog pisca Miloša Petkovića pa sam došao na ideju da bi on, uz maštu koja ga krasi, mogao da napiše scenario za spot Kerbera. Nakon toga, okupili smo odličnu ekipu, a sve to prepoznala je Niška pivara, što me je veoma obradovalo, istakao je Goran Šepa, poznatiji kao Gale Kerber.

Foto: Niška pivara, delić sa snimanja spota, Gale Kerber i glumica Petra Nešić

Reditelj spota je niški glumac Miloš Cvetković, producent Andrija Kuzmanović, profesor čiji su bivši đaci iz škole „Mija Stanimirović“ učestvovali na snimanju i tokom montaže, tu je i glumica Petra Nešić iz Akademskog pozorišta, kostimografi Dragana Breza i Dušan Stanković, poznati filmski masker Miroslav Lakobrija, umetnica Teodora Dekovska itd.

 “Kerber i Niško su idealan spoj. Iskustvo sa jedne, mladost sa druge strane, uz puno entuzijazma i mašte, dali su rezultat kojim su svi učesnici zadovoljni, nadam se da će tako biti i sa publikom“, dodao je producent spota, profesor Andrija Kuzmanović, pa prepustio reč piscu Milošu Petkoviću.

“Malo je reći da sam uživao tokom nastajanja spota. Mladi talenti i umetnici imali su priliku da stasavaju uz jedan sjajan bend kakav je Kerber, uz Galeta i ostale članove. Takođe, kao neko ko radi u Niškoj pivari, istakao bih da mi je veoma drago da smo na ovaj način povezani sa jednim od brendova grada Niša“, naveo je za medije pisac Miloš Petković.

Dodaćemo da su snimanje spota podržali i Narodno pozorište u Nišu i Opština Sokobanja, da je kompozitor muzike Tomislav Nikolić, jedan od članova benda, da tekst pesme „Bestraga sve“ potpisuje Nikola Čuturilo a master zvuka svetski poznati Kris Atens iz Sjedinjenih Američkih Država.

Foto: Niška pivara

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com