Kultura

PREMIJERA: Komedija situacije – The Party (VIDEO)

U subotu, 24. decembra od 20 sati u niškom Narodnom pozorištu premijerno će biti odigrana komedija “The Party” u režiji mladog niškog reditelja Marka Đurića. U ovom, sitkomu glume Aleksandar Marinković , Jasminka Hodžić, Dušan Matejic, Tanja Krčmarik i Jelena Orlović. Produkciju komada potpisuje MARINKOVICH THEATRE FACTORY.

“THE PARTY” (po motivima komada ”Pidžama za šestoro”) je urnebesna komedija situacije koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Radnja se odvija u jednom srpskom gradiću, u porodičnom domu zanimljivog bračnog para, Dragana i Ane. Zabuna, prevara, zataškivanja, podmićivanja samo su neki od elemenata suludog haosa koji se odvija jednog nezaboravnog vikenda. Na “tajnoj veceri”, organizovanoj samo za ljubavnike, ispostavice se da ce, zahvaljujuci neželjenim gostima, dogoditi i otkriti još mnogo toga. Interesantni i luckasti likovi, poremećeni planovi, male i blesave gadosti, zapleti ljubavnih afera garantuju veče smeha, zabave i opuštenosti.

Scenski pokret uradio je Ivica Klemenc, originalni song Oliver Katić, spot Bobi Rajković ,svetlo Dejan Mitić i Bane Ilić. Bine majstor bio je Slaviša Filipović, rekviziter Dragan Nikolić, šminker Maja Pešic, a crtež su uradile Sandra Milanović i Nikola Milovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com