Kultura

Premijera filma GLUMČINA na Filmskim susretima (VIDEO)

Film GLUMČINA o životu Zorana Radmilovića producenta Olivera Paunovića iz Niša i Narodnog pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“ imaće večeras svoju premijeru na Festivalu glumačkih ostvarenja „Filmski susreti“. Autorska ekipa filma predstavila se na današnjoj konferenciji za štampu, kada je i održana promocija knjige glumca Milana Cacija Mihailovića, po kojoj je i urađen ovaj dokumentarni film.

Pored velikih glumačkih imena koja su se našla u filmu a to su Milan Caci Mihailović, Zdravko Šotra, Dušan Kovačević, Mira Banjac, Aljoša Vučković, Seka Sablič, Goran Marković, Svetlana Bojković, Goran Sultanović i mnogi drugi pravi izazov za autore bilo je i kako spakovati sav materijal „zlata vredan“.

Film Glumčina je rađen po knjizi glumca Milana Cacija Mihailovića, koji je dugo godina sarađivao i družio se sa  Radmilovićem.

Nakon premijere na Filmskim susretima, naredno prikazivanja filma Glumčina je u subotu na City Festu od 20 sati u Parku Sveti Sava.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com