Kultura

Premijera dokumentarnog filma “Glumčina” producenta iz Niša u Novom Sadu

Film „Glumčina Zoran Radmilović” premijerno je prikazan  u velikoj sali Кulturnog centra Novog Sada. Premijeri filma prisustvovali su  producenta Oliver Paunović i glumac Milan Caci Mihailović.

 

Oliver Paunović, producent

“Hvala Novi Sad. Decembra 2022. na festivalu evropskog i nezavisnog filma “Euro-In Film” gledamo moja dva filma, po drugi put “Glumčinu” i premijerno prikazujemo dokumentarni film “To je Toma” o Tomi Zdravkoviću. Vidimo se u Evropskoj prestonici kulture – Novi Sad.”, poručio je producent Oliver Paunović.

Film o legendarnom srpskom glumcu Zoranu Radmiloviću „Glumčina“ premijerno je prikazan u mnogim gradovima u Srbiji  i naišao je na odličan prijem kod publike koju je i raznežio i oduševio.

U filmu učestvuju Zoranovi prijatelji i kolege Milan Caci Mihailović, Selena Vicković, Dušan Kovačević, Mira Banjac, Vladimir Đuričić, Bratislav Đorđević, Seka Sablić, Miloš Vešović, Zdravko Šotra, Goran Marković, Svetlana Bojković, Aljoša Vučković i mnogi drugi.

Produkciju potpisuje City Grupa iz Niša, a koproducent je Narodno pozorište Timočke Krajine „Zoran Radmilović“.

Saradnik na scenariju je bio Zoranov kolega i prijatelj, glumac Milan Caci Mihailović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com