Obrazovanje

Preko znanja do zdravlja: Studenti doktorskih studija niškog Fakulteta sporta prezentovali atraktivne programe u Medicinskoj školi

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu i ove godine je uzeo učešće u zajedničkoj prezentaciji fakulteta i visokoškolskih ustanova koju tradicionalno za svoje učenike organizuje Medicinska škola „Dr Miodrag Lazić” iz Niša.

 

“Na prezentaciji održanoj 3. novembra naš Fakultet, koji se nalazi među 200 najboljih fakulteta za sport na Šangajskoj rang listi, predstavio je potencijalnim kandidatima, svoje ciljeve i zadatke, kao i najsavremeniju aparaturu Centra za multidisciplinarna istraživanja”, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Studenti doktorskih studija i mladi istraživači Centra za multidisciplinarna istraživanja Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja iz Niša, prezentovali su zainteresovanim učenicima ove škole atraktivne studijske programe koji svojim kvalitetom omogućuju da ovaj Fakultet bude respektabilna obrazovna institucija u svetu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com