DruštvoSport

Preko trnja do zvezda – Natalija Stevanović o susretu sa Noletom i Vimbldonu

Senzacionalna Natalija Kostić definitivno je najveće iznenađenje ovogodišnjeg Vimbldona u konkurenciji dama. Nišlijka  je zaustavljena u trećem kolu Vimbldona nakon poraza od Petre Kvitove sa 0:2.

Podsetimo, na Vimbldonu je niška teniserka u svoja prva dva meča pobedila Karolinu Pliškovu, Tamaru Korpač, ali je Petra Kvitova nakon prekida ipak savladala Stevanovićevu koja se istinski borila.

Natalije je govorila o prvom susretu sa Novakom Đokovićem što joj je nateralno suze na oči.

“Prvi susret s Noletom posle meča – ja sam se rasplakala kao kiša. Rekoh: Kud me sad nađe, čoveče? Samo što sam izašla sa meča i sela na biciklu i on dolazi i kaže ‘Bravo’, a ja sam već na pola suza i krećem: Jao, Nole (plačnim glasom). On mi kaže ‘Dobro je, dobro’ i kažem ja ‘Stani, čoveče, ti igraš meč, ovo su suze radosnice ne brini se. Radosnice u smislu što me ponela publika, čovek igra za to da stadion čak i kada izgubiš dobiješ ovacije. Poslala sam poljupce, bilo je stvarno nestvarno”, pojašnjava ona.

“Sve je ovo lepo iskustvo, idemo dalje”.

Govorila je i o planovima za budućnost.

“Što se mene tiče, verovatno ću da odem kući kako bi se slegle emocije, ali isto tako i da nastavimo sa radom. Ne želim da osetim zadovoljstvo, ovo je tek prvi minut od pet minuta, neću sigurno na sebe da izvršim pritisak jer sam sada igrala treće kolo i da ja sad svaki turnir moram da igram i da osvajam. Čak  i na nižim turnirima, igračice su gladnije pa kada vide da je neko tako dobar rezultat postigao, još više grizu. Sport je zatto  zanimljiv, stalno negde ideš i guraš dalje”, poručuje Nišlijka.

Nišlije sugrađanki danima daju veliku podršku na društvenim mrežama.

“Nisam puno čitala poruke, nije čak ni moj suprug, isključili smo notifikacije. Mnogo je poruka je stiglo, nisam imala puno vremena da čitam. Nišlije su mi pisale, ja sam mnogo srećna jer su moji sugrađani ponosne na mene. Zahvalićemo se svima putem neke izjave”, ističe.

Natalija je poručila da bi sa svojim suprugom Nikolom, volela da otvori teniski klub poput njenih roditelja koji imaju klub više od 20 godina, kako bi mogli da budu mentori deci koja žele da treniraju, ali i da bi volela da se posle karijere ostvari i kao majka.

Inače, Natalijin suprug Nikola je sada i njen trener, ali i njena najveća podrška.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natalija Stevanovic (@nadalija)

Hvala Natalija što si nas poslednjih dana učinila tvojim ponosnim sugrađanima, puno sreće na svim poljima!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com