Politika

Preko 100 Radikala pristupilo Jedinstvenoj Srbiji

Bivši predsednik gradskog odbora SRS Niš, Bojan Krstić i celokupni opštinski odbori Palilula i Niška Banja postali su članovi Jedinstvene Srbije u Nišu. Preko 160 članova je ovom prilikom pristupilo JS Dragana Markovića Palme.

Bojan Krstić i predsednik gradskog odbora JS Niš Vladimir Vojvodić izrazili su očekivanja da će ovaj priliv novih članova doneti dodatnu snagu i energiju Jedinstvenoj Srbiji i pojačati njenu poziciju i uticaj na političkoj sceni grada.

„Posle našeg kolektivnog izlaska iz SRS-a, razmišljali smo kako da nastavimo da se bavimo politikom, radeći u interesu svih građana Niša. U Jedinstvenoj Srbiji smo prepoznali vrednosti, ciljeve i principe koji su nas i do sada vodili. Ti principi se ogledaju u jakoj i stabilnoj porodici, uređenoj lokalnoj samoupravi, bogatom društvu i državi koja brine o socijalno ugroženim kategorijama.” rekao je Krstić.

Dodao je da je njihovo uverenje potvrđeno i na sastanku sa predsednikom Draganom Markovićem “koji ih je primio baš onako kako glasi slogan stranke – DOMAĆINSKI.“

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com