Društvo

Prekinuta žurka u centru Niša (video)

Kontrolom ugostiteljskih objekata u Nišu, komunalna milicija je u jednom klubu u Nišu zatekla više od stotinu gostiju.

Niko od gostiju nije nosio zaštitnu masku i nije ispoštovana mera dozvoljenog broja ljudi u objektu.

Žurka u popularnom niškom klubu u centru Niša odmah je prekinuta, a odgovorni će zbog nepoštovanja epidemioloških mera, biti sankcionisani u skladu sa propisima i Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Prema najnovijoj odluci Kriznog štaba, za vikend, kafići, klubovi i ostali ugostiteljski objekti radiće od 6 do 14 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

7 Komentara

  1. Ceo život živim u Nišu i nema kluba koji se zove “jedan klub”. Ovo je Manila, kafić od 200 kvadrata u koji se vikendom nabije sav talog niškog nemorala, kao i oni koji bi voleli tu da spadaju. Maloletne klinke lakog morala piju skupa pića koja im plaćaju njuške koje u toj jazbini leče komplekse. Obezbedjenje su neki bivši/sadašnji panduri, osoblje, počev od nazovi “vlasnika” pa sve do konobara su iskolačenih očiju i bledog lica od droge koju uzimaju nakon što udju na vrata pored klonje. Virus nije najgori razlog da se zatvori taj klub, nego socijalna zaraza. Inače je u epicentru grada pored birotehničke srednje škole, ako neko gleda od ovih majmuna iz policijske uprave, da zna gde da nadju taj klub.

    1. Znaju gde da ga nađu. Tip gostiju ti je takav, da su im ranili policajca ne tako davno…

  2. Nemaju šta pametnije da rade. Ako im je dosadno neka nađu neki hobi, neka rade nešto korisno umesto što parazituju

  3. A Mane zazidao “Staru Srbiju” prozori zatvoreni fasadom i cepaju zurke..k’o sardine..uzivo muzika u sred bela dana..svaki dan…ali tu niko ne sme da udje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com