Servisne

Prekidi u vodosnabdevanju u Gornjem Matejevcu, delu Novog sela i Ulice Kralja Stefana Prvovenčanog

Zbog kvara na vodovodnoj mreži pojedini delovi grada biće bez vode, saopštilo je JKP “Naissus” Niš. Saopštenje prenosimo u celosti.

Do kvara je došlo u Gornjem Matejevcu, u ul. Dragiše Cvetkovića br.9 (kod zadružnog doma).
Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci kvara biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Gornji Matejevac.
Gornji Matejevac, ul. Čarenska bb.
Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci havarije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u Gornjem Matejevcu.
Novo Selo, ul. Gajtanička bb.
Kvar na priključnoj vezi, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja na vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gajtaničkoj ulici.
Ulica Kralja Stefana Prvovenčanog br.1.
Kvar na priključnoj vezi, potrebno raskopavanje. Zbog radova na zameni I i II ventila biće manjeg prekida vodosnabdevanja na početku ulice Kralja Stefana Prvovenčanog.
Selo Mezgraja, ul. Maršala Tita br.24.
Kvar na priključnoj vezi, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja na vezi biće u prekidu vodsosnabdevanje do 15 sati u delu sela Mezgraja.
Ulica Bubanjska dolina br.20.
Radovi na priključenju, potrebno raskopavanje. Zbog radova na priključenju moguć manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ul. Bubanjska dolina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com