Društvo

Pregazile ledenu Nišavu i spasile psa (VIDEO)

Tanja Vidergar i  Anđela Kocić večerašnje su prave junakinje, jer su pregazivši ledenu Nišavu spasile psa koji se iz nepoznatog razloga našao na sprudu od peska kraj bivše grčke ambasade. Iza čitave akcije spašavanja psa stoji grupa aktivista, koji uređuju i Facebook stranicu „Stop masakru nad životinjama u Nišu“.

Kako objašnjavaju sami aktivisti bilo im je potrebno svega desetak minuta da se po prijavi jedng momka koji je uočio psa nađu na licu mesta.
„Pas je bio ,,nasukan“ na ostrvu kod grčke ambasade, neki dečko je video, rekao taksisti, taksista koji mi je ujedno i komšija iscimao mene, ja Tanju, Tanja Anđelu i ostale. Po principu ,,baba za dedu, deda za repu i iščupaše je“- kao u priči“, piše Olivera Paunović, jedna od aktivistkinja.
Pogledajte kako je to sve izgledalo u samo nekoliko minuta.
Bravo za niške aktiviste, za požrtvovanje i hrabrost.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

10 Komentara

  1. Bravo mladim aktivistima!!!!! Svaka cast, sve vise empatije prema psima, mackama, zmijama… A mlade ljudi koji zbog dijabetesa padaju po ulici i umiru pred nasim ocima zaobilazimo i okrecemo glavu!!!

    Zgadili smo mi se svi!!!

      1. Tvoja pamet seogleda u tvome kometaru i pokušaju unižavanja dijabetičara.. Jer pametna budalo neki od dijabetičara jesu rođeni sa dijabetesom, nisu ga dobili niti su išta skrivili da ga dobiju. Bolje se pokri ušima da ti se nevidi ta rupa koju imaš umesto mozga, jer nesto mi kaže da bi ti sa tim stavom i preskočio a ne samo obišao dijabetičara koji kolabira..

    1. Da je manje mržnje a više empatije bilo bi bolje svima i ljudima i životinjama. Oni koji pomažu životinjama bi pomogli i ljudima sigurno da su se našli u datom trenutku u prilici da pomognu. Vaše gadjenje usmerite na farmu i parove jer to formira neka nova ponašanja.

  2. Tvoja pamet se ogleda u tvome kometaru i pokušaju unižavanja dijabetičara. Jer pametna budalo neki od dijabetičara jesu rođeni sa dijabetesom, nisu ga dobili niti su išta skrivili da ga dobiju. Bolje se pokri ušima da ti se ne vidi ta rupa koju imaš umesto mozga, jer nesto mi kaže da bi ti sa tim stavom i preskočio a ne samo obišao dijabetičara koji kolabira..

  3. Samo vi favorizujte dokazane švercere pasa!! I nije Tanja nego Nikolina Vidergar i ta Anđela Kocić, što se vuče sa njom. Mogli bi malo da proučite koga objavljujete a ne samo da budete čitani. Svoj grad trebate da zaštitite od ovakvih a ne da ih veličate, ili radite sa njima?!! Upalo kuče dva dana pred protest u Nišavu, pa nismo budale.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com