Društvo

Predstavom za najmlađe završeni ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“

Predstavom za najmlađe završeni su ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“. I pored izuzetno hladnog dana, deca su se tiskala da vide Baka Mrazicu, Deda Mraza, vilenjake, da dobiju slatkiš više.

Na platou ispred Hrama cara Кonstantina i carice Jelene, u Svetosavskom parku u Nišu, u protekla tri dana bilo je dece svih uzrasta -od beba u kolicima do osnovaca viših razreda. Društvo su im pravili roditelji, bake i dede, nastavnice, učiteljice.
Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Кocić, kaže da to govori, kako svi volimo prednovogodišnju atmosferu, ali joj se deca posebno raduju.

“Najveću pažnju privukao je naravno Deda Mraz, pa su i radionice crtanja i pisanja čestitki upravo njemu, najmlađima bile vrlo zanimljive. Čitave godine smo radili za naše najmlađe, a srce je puno kada vidite njihove osmehe i reakcije na omiljene likove koje tek znaju iz priče”,  rekao je Кocić.

Foto: GO Medijana

Program za mališane u omiljenom mestu okupljanja Nišlija, Svetosavskom parku, uz krofne, pecivo, jabuke u šećeru, muziku, upotpunjen je ove godine prvi put i druženjem sa ponijima koje je za Medijaninu manifestaciju specijalno ustupilo Udruženje „ZOO planet“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com