Društvo

Predstavljen novi načelnik Komunalne milicije

Goran Đorđević, diplomirani pravnik,  novi je načelnik Komunalne milicije. On je predstavljen danas na konferenciji za medije, na kojoj je istovremeno najavljeno da će ova služba biti dopunjena sa još pet komunalnih milicionera. Prema najavama gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski biće im obezbeđena i bolja oprema, bolji automobili, bolja organizaciju u poslu. Ipak, njihov glavni zadatak biće suzbijanje zaraze covid 19.

 

“U Komunalnoj miliciji nije bilo smena, već samo usaglašavanja sa Zakonom. Novi načelnik će imati veoma težak zadatak, a to je da Komunalnu miliciju sagleda na najbolji mogući način i da sve one ljude koji tamo rade, uz pomoć grada motiviše da još bolje rade”, istakla je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Osim što će sve snage biti usmerene na poštovanju mera, Komunalna milicija biće pojačano angažovana i na suzbijanju vanpijačne prodaje. Obratiće više pažnje i na vlasnike pasa, jer ima mnogo onih koji se oglušuju o Zakon.

“Cilj nam je da se poveća prisustvo Komunalne milicije, da se  što veći broj komunalnih miliconera uključi u rad, da budu transparentni i vidljiviji na ulici, ali i da se poboljša saradnja sa građanima. Već za vikend smo imali udvostručen broj patrela, jer je utvrđeno da se upravo u tim danima najviše krše propisi”, kazao je novi načelnik.

Goran Đorđević je u ranijem periodu obavljao funcijunačelnik Uprave za građanska stanja i opšte polove, bo je zamenik načelnika Uprave za obrazovanj, kulturu omladinu i sport, a u Komunalnu miliciju je došao iz Uprave za društvene delatnosti.

Rukovodilac Komunalne milicije biće diplomirani pravnik – Prvog aprila znaće se i ime

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Mogli bi komunalci malo da regulisu nepropisno parkirane automobile, eto na tome bi mi kao gradjanji bili najzahvalniji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com