Magazin

Predstava Udaj se muški i vrhunski glumci u Nišu

Najbolja beogradska komedija u sezoni 2016-2017, po oceni pozorišnih kritičara, ali i gledanosti „Udaj se muški“, gostuje u Nišu u petak 01. februara 2019. godine, sa početkom od 20 časova. Predstavu nosi čak 6 poznatih glumaca, neki novi i mladi, a neki stariji i iskusniji. U svakom slučaju garantuju da će vam ova predstava ostati u sećanju.

Aleksandar Jovanović, koji je imao zapaženu ulogu u filmu Taxi Bluz. Njegov lik Goca Droca nikoga nije mogao da ostavi ravnodušnim.

U istom filmu, Taksi bluz, sigurno ste zapazili i Miloša Đordjevića prvaka Beogradskog pozorišta, koji je u filmu tumačio ulogu policajca Popivodu.

Snežana Savić i producent Oliver Paunović

Snežаnа Sаvić je srpskа filmskа, televizijskа i pozorišnа glumicа i estrаdnа umetnicа. Nаjveću populаrnost donele su joj televizijske serije Siniše Pаvićа: Bolji život, Srećni ljudi i Porodično blаgo. Tokom osаmdesetih bilа je jednа od nаjpopulаrnijih pevаčicа nаrodne muzike.

Nаjveći hitovi koje je snimilа: Tri poljupcа zа sreću, Topolskа 18, Novа ljubаv, Topim se, Šаrene oči, Zаšto te toliko volim, Ej, moje milo, Zаbrаnjeno i nа moju sreću došаo je red…

Foto: Youtube.com / Noizz.rs

U predstavi igraju i Ratko Tankosić jedan od najvoljenijih filmskih epizodista naše kinematografije.  Ratko Tankosić Sarma iza sebe ima više od 90 uloga, uglavnom simpatičnih lokalnih siledžija, lopova, uličara, batinaša… Mada su sve epizode, njegove replike citiraju i neki novi klinci, a čak i oni koji nikad nisu zapamtili njegovo ime – to lice dobro znaju. Poslednjih godina povukao se iz javnosti, ali ste mogli da ga prepoznate kao sudiju u “Falsifikatoru” Gorana Markovića, ili kao gosta serija “Vojna akademija” i “Andrija i Anđelka”. Njemu je u predstavi “Udaj se muški”, prvo pojavljivanje na daskama koje život znače.

Komad je napisala Dunja Petrović, a režirala Marija Lipkovski, koja je diplomirala i završila master na katedri za pozorišnu režiju Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

Urnebesnu komediju “Udaj se muški” jednostavno ne treba propustiti.

Prodaja ulaznica:
Dom Vojske, biletarnica
Niške Vesti, Prvomajska 2
City Cafe, Park Sv.Save

Cena ulaznica:
600 dinara (I-XI red)
500 dinara (XII-XXII, balkon)

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com