KulturaMagazin

Predstava Hotel 88 oduševila publiku u Nišu

Publika u Domu Vojske nije krila zadovoljstvo nakon predstave Hotel 88, koja je po prvi put igrana u Nišu. Zašto se za ovu komediju traži karta više, bilo je potpuno jasno u subotu, kada je publika gromoglasnim aplauzom  nagradila glumce.

Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, ćerka našeg poznatog glumca Dragana Gagija Jovanovića, Vlada Aleksić i Andrija Kuzmanović oduševili su nišku publiku i pokazali zašto je Hotel 88 predstava koja je trenutno najgledanija u Srbiji.

Radnja predstave „Hotel 88“ odvija se u luksuznom hotelu na moru, gde bračni par dolazi kako bi tu proveo savršen medeni mesec. Drugi bračni par dolazi u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo u potpunosti simpatično i romantično da neki od njih nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživeće strasne, ali i urnebesne promene.

U pitanju je romantična priča, u adaptaciji i režiji Staše Koprivice, dok produkciju potpisuje Ljubomir Dorontić.

 

Komedija Hotel 88 je gostovala u Nišu zahvaljujući City Production, a prema interesovanju poblike verovatno će biti ponovljena krajem godine.

U organizaciji City Production već 8. marta u Narodnom pozorištu glumačko poetsko veče imaće naš poznati glumac Ivan Bosiljčić. Zakazana su dva koncerta i oba su rasprodata.

Naredna predstava je “Mr Big” zakazana je za 28. mart u Domu Vojske.

„U pitanju je zabavna i komična prestava čiji su junaci Gagi, Saki i Mare. Kroz njihove doživljaje i duhovite situacije vodiće nas glumci Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović“, najavljuju organizatori.

Gogoljev „Dnevnik jednog ludaka“ nas očekuje 12. aprila, a 25. aprila mjuzikl “Brak u stvari ljubav”. Maj mesec je rezervisan za predstavu “Frenk i Džoni”, sa Slobodom Mićalović i Igorom Đorđevićem u glavnim ulogama.

Još jedan vrhunski umetnik nastupaće pred niškom publikom maja meseca zahvaljujući organizacijskom timu City Marketing Centra, koji se kroz svoje projekte trudi da svojim sugrađanima plasira prave i zdrave navike i vrati ih u niška pozorišta, bioskope, ustanove kulture i koncertne sale.

Reč je o velikom koncertu Borisa Režaka, kantautora mlađe generacije iz Banje Luke.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com