Magazin

Predstava „Crtani junaci u potrazi za čarobnom knjigom“ u Nišu

„Crtani junaci u potrazi za čarobnom knjigom“, priča koja je inspirisana i adaptirana po motivima crtanih junaka stiže u Niš. Najmlađi sugrađani će moći da uživaju u ovoj predstavi 24. februara u Domu Vojske od 12 časova.

Na dinamičnoj i veoma interesantnoj sceni glumci će nositi originalne kostime likova, najavljuju organizatori.

O predstavi:

Likovi iz predstave podstiču razvijanje mašte, a naročito razlikovanje dobra od zla. U ovoj predstavi se mališanima približavaju njihovi omiljeni likovi kroz adaptaciju popularnih crtanih junaka. Klasičan zaplet u kome se zlo nameće silom, a koje na kraju bude pobeđeno pametnim rešenjima spretnih aktera. Deca aktivno učestvuju u toku cele predstave, i postaju sastavni deo iste.

Takođe u predstavi je naglašen značaj knjiga, i deca kroz igru shvataju kako svaka knjiga može da bude čarobna, ukoliko se koristi na pravi način.Razvijanje timskog duha i približavanje važnosti knjiga deci, su glavna poruka. Takođe, uči ih kako je lepo ponašanje i kućno vaspitanje bitno, a kako se laganjem i krađom ne može postići ništa.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma Vojske. Cena ulaznice je 300 dinara i moguće je rezervisati ih na: 062 321 204.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com