Društvo

Predstava “Celo telo tu me boli“ u Domu Vojske

Predstava Teatra na brdu “Celo telo tu me boli” premijerno će biti izvedena u Nišu u Domu Vojske, 10. februara, od 20,00 časova.

Reč je o komediji koja se poigrava sa aktuelnim, savremenim bolestima društva kombinujući ih sa savremenim problemima koji prate odnos dominante majke i sina jedinca. U predstavi igraju Svetlana Bojković, Radovan Vujović i Andrijana Oliverić, a po tekstu i režiji Nikole Pejakovića.

“Celo telo tu me boli” opisuje odnos majke i sina koji se kreće od žestokih sukoba do krajnje prisnih odnosa u kojima dominira majčina malograđanština i sinovljeva razmaženost.

Majka odlučuje da tajno, bez sinovljevog znanja, napiše oglase i polepi ih po gradu kako njen sin daje časove matematike kako bi ga pokrenula iz apatije i depresije u koju je njen sin upao. U tu kuću jednoj jutra ulazi mlada devojka kojoj su potrebni časovi iz matematike. Ona pokreće čitav niz situacija, koje na kraju uz obilje komičnih obrta dramatično utiču na njihov život. Posle tog jutra u njihovim životima ništa više neće biti isto.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma Vojske svakog dana od 11 do 19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com