DruštvoVirus Korona

Predsednik Srbije vakciniše se sutra u Pukovcu

Drugu dozu vakcine protiv korona virusa predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra u u zdravstvenoj stanici u Pukovcu, a u toku sutrašnjeg dana sastaće se u Gadžinom Hanu sa predsednicima opština sa područja Nišavskog okruga i gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski.

Predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić rekao je da je za vakcinaciju predsednika spreman i Dom zdravlja u Doljevcu i zdravstvena stanica u Pukovcu, a direktorke doljevačkog Doma zdravlja Vesne Zlatanović Mitić potvrdila je da će predsednik će se vakcinisati u Pukovcu, najvećem mestu na području te opštine.

Predsednik opštine Gadžin Han Milisav Filipović rekao je z da Vučić sutra dolazi na radni sastanak na kojem će se razgovarati o mogućnostima za razvoj privrede, poljoprivrede i infrastrukture na području Nišavskog okruga.

Filipović je kazao da će predsedniku predočiti potrebu da ta opština dobije industrijsku zonu i još neki industrijski pogon, kao i da bude popravljen koji od Gadžinog Hana preko Miljkovca i Duge Poljane vodi do Donjeg Dušnika.

Zbog najavljenog dolaska predsednika, i u Doljevcu i Gadžinom Hanu proteklih dana su radnici javnih preduzeća detalno očistili tamošnje trgove, parkove i trotoare, zasadjeno je novo cveće i zelenilo, a putari su zakrpili rupe na putu od Niša do Gadžinog Hana i od tog mesta do Doljevca.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com