Društvo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao štand Grada Niša na Sajmu turizma u Beogradu

Predsednik Skupštine Grada Niša dr Boban Džunić prisustvovao je svečanom otvaranju Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, na kojem će Grad Niš predstaviti svoje turističke potencijale.

Sajam je otvorio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić koji je ovom prilikom i obišao sajamsko predstavljanje Grada Niša, a u srdačnom razgovoru sa predsednikom Skupštine Grada Niša dr Bobanom Džunićem uputio reči podrške niškim turističkim poslenicima u nastojanjima da unaprede ponudu Niša kao važne destinacije na turističkoj mapi regiona.

Ovom prilikom predsednik Skupštine Grada Niša susreo se i sa ambasadorom Izraela u Srbiji Jahelom Vilanom, koji je još jednom iskazao posvećenost unapređenju saradnje sa našim gradom u svim segmentima.

 

 

Foto: FB strana predsednika Skupštine grada Niša

Međunarodni sajam turizma, 44. po redu, sa misijom povezivanja ljudi, jačanja prijateljstava, približavanja destinacija i otvaranja novih puteva, biće otvoren do 26. februara 2023. godine.

Sajam turizma u Beogradu, predstavnici grada Niša sa gostima štanda

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Eh, da ne napomenete u tekstu i ostale sa slike! Pa, stvarno nije u redu, i drugi imaju uvlakacki kez na licu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com