Društvo

Predsednik Skupštine grada obišao Sajam automobila

Igor Novaković, predsednik Skupštine grada Niša obišao je Sajam automobila koji se održava u Hali "Čair".

U toku je treći i završni dan ovogodišnjeg jubilarnog Sajma automobila koji se održava u Hali „Čair“. Pored dobre posete, ovogodišnji izlagači zadovoljni su prodajom ali i interesovanjem gostiju sajma.

Sajam automobila obišao je danas i prvi čovek niškog parlamenta Igor Novaković. U razgovoru sa izlagačima i posetiocima sajma Novaković se raspitivao o interesovanjima Nišlija, šta se najviše traži, kupuje a šta im se najviše dopada.

„Posetio sam Sajam automobila u Nišu i imao priliku da se lično uverim u raznovrsnu ponudu i nove modele koji su predstavljeni. Izložba je bila veoma dobro organizovana, a veliki broj izlagača je prikazao najnovija dostignuća u automobilskoj industriji. Među modelima su se isticala vozila sa modernim dizajnom, naprednim tehnološkim rešenjima i ekonomičnim motorima“, kazao je Novaković.

On dodaje da su ga posebno impresionirali električni i hibridni automobili, koji su sve više zastupljeni na tržištu i predstavljaju budućnost prevoza.

„Sajam je bio odlična prilika da se na jednom mestu vidi šta nude različiti proizvođači i da se stekne uvid u trendove koji oblikuju automobilsku industriju“, zaključio je Novaković.

Na ovogodišnjem Sajmu automobila koji se održaava još danas u sporskoj Hali “Čair” kao i ispred nje, uveliko se prodaju automobili a prodat je jedan od najskupljih modela.

Organizator Auto Moto Fest-a je CITY GRUPA.

Za sve dodatne informacije možete naći na https://sajamautomobila.com/

Ulaznice za Sajam mogu da se kupe na blagajni Hale po ceni od 300 dinara, dok je cena ulaznice za grupne posete (preko 10 osoba) 200 dinara po osobi. Vrata sajma biće otvorena od 10 do 20 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com