Društvo

Predsednik Skupštine Grada dr Boban Džunić na premijeri filma “Legende Čaira”

Predsednik Skupštine Grada Niša dr Boban Džunić prisustvovao je bioskopskoj premijeri dugometražnog – dokumentarnog filma „Legende Čaira“ producenta Olivera Paunovića i reditelja Vladimira Ristića u Cineplexx-u. 

Sala bioskopa Cineplexx bila je ispunjena do poslednjeg mesta, pored fudbalera i njihovih porodica u sali su se našle i Nišlije koje vole gradski klub i rado se sećaju najznačajnijih godina Reala sa Nišave. Radnički ove godine obeležava vek postojanja.

Film „Legende Čaira“ prikazuje najznačajnije godine  kluba od kojeg je Evropa strepela i saznala „Kude je taj Niš“ a deo najsvetlije istorije kluba moćiće da vide Nišlije narednih dana jer će film biti na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx.

Na Međunarodnom festivalu sportskog filma na Zlatiboru ovaj film predpremijerno je dobio nagradu za najbolji dugometražni dokumentarni film. Ovim proglašenjem je selektovan za prikazivanje na prestižnom festivalu sportskog filma koji se održava novembra u Milanu. 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com