Društvo

Predsednik niškog parlamenta predlaže Piksija za najviše gradsko priznanje – Nagradu 11. januar

Predsednik Skupštine grada Niša dr Boban Džunić rekao je danas da će narednih dana biti održana sednica Komisije koja će odlučivati o najvišem gradskom priznanju – Nagradi 11. januar, nakon koje će biti objavljen Konkurs na kome će svako imati pravo da dostavi svoje predloge. On je najavio da će on lično i u svojstvu predsednika Komisije, ali i u svojstvu predsednika Skupštine i kao građanin predložiti da se najviše gradsko priznanje dodeli i Draganu Stojkoviću Piksiju, selektoru reprezentacije Srbije.

 

Dr Boban Džunić, predsednik Skupštine grada Niša

“Predložiću Piksija da bude jedan od dobitnika Nagrade 11. januar zbog doprinosa koji je dao Gradu Nišu i u predstavljanju našeg grada u svetu. Znamo koje su njegove zasluge i kao fudbalera našeg kluba, FK Radnički Niš, a znamo da je on i naš niški brend, ali i da je sada kao selektor reprezentacije Srbije doprineo da Srbija bude učesnik na narednom svetskom prvenstvu”, kazao je Džunić.

Predlog predsednika gradskog parlamenta podržaće gradonačelnica Niša kao član Komisije.

“Mislim da je to sjajan predlog. Nemerljivo je ono što su ti momci učinili za nas, što su nas učinili ponosnim, a mi ćemo se kao Grad odužiti makar tom nagradom. Lepo je to da imate čime da se ponosite i kada vidite šta je sve Niš dao Srbiji”, rekla je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Novinari su podsetili gradonačelnicu Niša na obećanje koje su dali predstavnici kompanije Bambi kada je Dragan Stojković Piksi donirao tri tone plazma keksa JPU Pčelica i Domu za decu i omladinu Duško Radović. Naime, oni su tada rekli da će količinu donacije duplirati ukoliko Srbija prođe kvalifikacije za svetsko prvenstvo. Ostaje da se nadamo da će obećanje biti i ispunjeno.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com