Politika

Predsednik niškog parlamenta dr Boban Džunić pružio podršku Vučiću i osudio napade na predsednika Srbije

Predsednik Skupštine grada Niša dr Boban Džunić pružio je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u trenutku kada “mnogi priželjkuju njegovu smrt”. On je na društvenim mrežama objavio tekst podrške koju je Vučiću dao njegov sin Danilo u danu kada su, kako navode, “štićenici zapada u SNS po nalogu zapadnih ambasada i NATO otvoreno napali predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tvrdeći da nova strategija spoljne politike vodi Srbiju u samoizolaciju”.

 

Bogu hvala živ i zdrav je i oran za nove pobede!
A vi koji priželjkujete da je suprotno, neće da može!
,,Ono sto učinimo u životu, odjekivaće u večnosti ” ! ( iz filma ,,Gladijator”). – napisao je dr Džunić na svojoj facebook strani.

Predsednik Srbije bio je na meti na Tviteru gde su predstavnici opozicionih partija objavili da je on hitno završio na VMA, kako je to već “drugi put za dvadeset dana”, kako mu je “zaštekala čuka”, a zatim su jedan po jedan zahvaljivali Bogu i molili ga da Vučić brzo umre.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com