Društvo

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Кocić razgovarao sa Nišlijama

O svim problemima sa građanima

Кomunalni problemi, način sanacije krovova u stambenim zgradama, delokrug rada profesionalnih upravnika – neke su od tema o kojima je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Кocić razgovarao danas sa građanima Niša.

Prijem kod prvog čoveka najveće niške opštine organizovan je na zahtev Nišlija, od kojih neki i nisu sa teritorije Medijane.

Foto: GO Medijana

Кako su objasnili, najveća niška opština nekako im je prva adresa kojoj se obraćaju i gde uvek nailaze na otvorena vrata. Građanin koji živi na Bulevaru Nemanjića žalio se i na saobraćajnu buku u večernjim satima, posebno tokom vikenda, ali i nepropisno parkiranje u ovom delu grada. Građani su se interesovali kako mogu da pomognu u radu same opštine, da bi teritorija koju pokriva Medijana bila urednija i čistija, a oni zadovoljniji.

Foto: GO Medijana

Razgovaralo se i o radu udruženja čiji su članovi slabovide osobe i pomoći koju opština može da im pruži.

Po rečima predsednika Кocića, iako je vreme godišnjih odmora, prijemi građana biće nastavljeni ukoliko ima interesovanja i zahteva, jer problemi i građani ne smeju i ne mogu da čekaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Opština Medijana bi svakako trebala da bude prva adresa pri obraćanju građana kod rešavanja problema, nažalost oni se obično pozivaju na nenadležnost i prebacuju odgovornost na Grad, kako u vezi planiranja i izgradnje infrastrukture, tako i kod rešavanja ostalih komunalnih problema. Gde je stav opštine kod izgradnje parkinga kod OŠ Sveti Sava,najmanje predloženih ulica za izgradnju i sanaciju. Svrha postojanja ovakvih opština bez nadležnosti je upitna, oni više liče na izdvojenu kancelariju za servisne informacije Grada Niša. Smešni i tužni sa ovakvim predstavljanjem.

  2. Poštovani G-dine Kociću, da li se žitelji u ul. Vase Albanca i Dušana Trifunca, i posle 40 godina /i bezmalo toliko zahteva I OBEĆANJA/ mogu nadati priključenju na daljinsko grejanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com