Promo

Prednovogodišnje proslave u Restoranu Vinarije Malča

U susret budućim uspesima, proslavite svečanu godišnju večeru sa dragim ljudima, u autentičnom ambijentu Restorana Vinarije Malča.

Doživite korporativnu proslavu doživite na pravi način i zaokružite Vašu poslovnu priču.

Uživajte u dobrim vinima i hrani, u prijatnoj atmosferi za koju će se pobrinuti La Campanella bend, Bane Ovčarov i Milan Bogdanović – provod je zagarantovan.

Meni je moguće prilagoditi Vašim željama, a pored lokalnih specijaliteta, u ponudi je i niz prefinjenih jela kao i  konzumacija velikog izbora pića.

„Kako Vaša proslava ne bi bila kao i svaka poseta restoranu, predlažemo i obilazak vinarije, takozvano “Putovanje kroz vinsko vreme” , sa ili bez degustacije vina, gde se možete upoznati sa proizvodnjom vina na 4 različita načina“, poručuju iz vinskog podruma Malča.

 

Bilo da se odlučite za Menu 1, 3 ili Menu La Campanella, nećete pogrešiti –  izbor je na VAMA! Cene su bez pića, piće se plaća po utrošku. Neograničeno piće je moguće ugovoriti za preko 40 osoba.

Telefon za informacije i rezervacije: 062/ 801 -57 – 45.

Muzički programi:

Zabave koja se pamte, Restoran Vinarija Malča i Vi.

 

 

Vinski podrum Malča
Malča bb
062 801 57 45
FaceBook
podrummalca@gmail.com
info@podrummalca.com

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com