Turizam

Prednovogodišnje izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Decembar je mesec sumiranja ostvarenih rezultata i postignutih uspeha tokom protekle godine. Na kraju ove 2023. Turistička organizacija Zlatibor ima čime da se pohvali.

Najprestižnija nagrada u oblasti turizma “Turistički cvet” došla je u ruke Zlatiboraca kao kruna uspeha, truda i predanog rada.

Decembarsko izdanje Elektronskih novina sa pričom o velikim zlatiborskim uspesima otvara Uvodnik direktora Turističke organizacije Zlatibor Vladimira Živanovića.

Tema broja su predstojeći novogodišnji praznici i aktivnosti koje turiste Zlatibora očekuju u toku predstojeće zimske sezone na “zlatnoj” planini. Neizostavni deo novina je tekst o nedavno održanoj prezentaciji projekta “Novi Zlatibor – vizija budućnosti”.

Decembarsko izdanje upotpunjuje priča o jednoj od najvećih smotri folklornih ansamabala, 12. po redu Međunarodnom festivalu veterana folklora. Rubrika “Zlatiborom ovih dana” sumira aktivnosti Turističke organizacije i dešavanja na Zlatiboru koja su obeležila prethodni period. U delu posvećenom smeštaju i gastronomiji predstavljena je Vila – kafanica “Breg”, a tu je i neizostavna priča iz prošlosti Zlatibora.

Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor možete pogledati ovde

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com