Promo

Predlozi za čitanje u ove kišne dane: Knjigom do novih saznanja

Traganja.org

Evo još jednom predloga za čitanje u ovim kišovitim danima kada je knjiga najbolji prijatelj. Knjige koje se navode u tekstu možete da pronađete na sajtu Traganja.org gde se i nalazi više informacija o ovim naslovima . Ove knjige bave se temama iz različitih oblasti kao što su: zdravlje, brak i porodica, psihologija, evolucija ili stvaranje i duhovnost.

VREDNOST ČOVEKA
Kako se ocenjuje vrednost čoveka? Prema izgledu? Obrazovanju? Kupovnoj moći? Poreklu? Šta je dostojanstvo? Šta znači reči intima? Ko ima pravo na mene? Da li je sreća u braku moguća? Gde je koren porodične i lične sreće i nesreće? Kako razumeti smisao života, ako ga uopšte ima?
NESALOMIVI

Franc Hazel je bio mobilisan u 699. četu, koja je gradila mostove na prvoj liniji ratišta. Zbog svog verskog uverenja bio je pod sumnjom kod pretpostavljenih. Na kraju je stekao poštovanje u svojoj jedinici. Pre nego će biti poslan u Rusiju-gde će svi osim sedmorice od 1200 vojnika poginuti-tajno se rešio svoga pištolja bojeći se, da bi kao najbolji strelac čete mogao doći u iskušenje da ga upotrebi.

OD DARVINA DO HITLERA

U ovom brilijantnom pregledu dr Rihard Vajkard objašnjava uticaj darvinizma na etiku i moralnost. On pokazuje da su mnogi vodeći darvinistički biolozi i društveni mislioci u Nemačkoj verovali da darvinizam zamenjuje tradicionalnu judeo-hrišćansku etiku, naročito po pitanju svetosti ljudskog života.

Nova izdanja knjiga sa Traganja.org možete propratiti i na zvaničnim stranicama društvenih mreža.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Pored knjiga na sajtu Traganja.org i njihovom Youtube kanalu možete da pogledate i mnoštvo video klipova, emisija i predavanja koja vam mogu pomoći da bolje razumete neke pojave u životu i stvarnost sagledate iz nekog drugog ugla.

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com