Promo

PREDLOZI ZA ČITANJE: Saznajte više o svetu, životu, sebi…

Traganja.org

Polako ulazimo u proleće i sve će teže biti zadržati se u kući. Kako još temperature jesu takve da je najbolji provod uz knjigu u nekoj toploj prostoriji i ovog vikenda donosimo nove predloge za čitanje i uživanje u ovim hladnim danima.

Knjige koje preporučujemo nalaze se i online na sajtu Traganja.org gde se i nalazi više informacija o ovim naslovima . Ove knjige bave se temama iz različitih oblasti kao što su: zdravlje, brak i porodica, psihologija, evolucija ili stvaranje i duhovnost.

ZLATNE RUKE

Zlatne ruke je knjiga koja govori o tajnama uspeha, kako prevazići teškoće na putu do cilja i kako uspeti. Uz ovu knjigu punu humanosti, prisustvovaćete operacijama koje su bile udarne vesti svuda u svetu.

MISLI SLOBODNO

Ovo je knjiga o davanju najboljeg što imamo i posebno o tome da činimo što možemo u pomaganju drugima. Ova knjiga bi se mogla nazvati i knjigom o izvanrednosti ili o posvećenju. To je takođe knjiga o ljudima koji su dali sve od sebe i koji misle slobodno.

KLJUČ MENTALNE SNAGE

Mentalna snaga je osnova dugoročnog uspeha. Uspešni ljudi su izvrsni u odlaganju zadovoljstva, odolevaju izazovima i u stanju su da prevaziđu strah da bi uradili ono što je potrebno. To, naravno, ne znači da se ne boje – već da su hrabri. Oni ne utvrđuju samo prioritete, već neprekidno rade na onome što smatraju značajnim.

Nova izdanja knjiga sa Traganja.org možete propratiti i na zvaničnim stranicama društvenih mreža.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Pored knjiga na sajtu Traganja.org i njihovom Youtube kanalu možete da pogledate i mnoštvo video klipova, emisija i predavanja koja vam mogu pomoći da bolje razumete neke pojave u životu i stvarnost sagledate iz nekog drugog ugla.

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com