Promo

Predlozi za čitanje: Knjigom i novim saznanjem traga se za istinom

Traganja.org

Još nekoliko naslova kao predlog za čitanje u hladnim zimskim danima kada možemo potpuno da se posvetimo nekim novim saznanjima. Naslove koje možete da pronađete u ovoj preporuci i još puno toga, nudi sajt Traganja.org gde se i nalazi više informacija o ovim naslovima iz raznih oblasti kao što su: zdravlje, brak i porodica, psihologija, evolucija ili stvaranje i duhovnost.

Traganja.org ima za cilj da vam pomogne u traganju za odgovorima koji nedostaju.

PUT, ISTINA I ŽIVOT: dr Radiša Antić

Ako postoje zidovi zbog kojih imamo malo pravog znanja o Bogu, dopustimo da se oni čitanjem Biblije sruše. Ne zaboravimo da Božja prisutnost u životu čoveka znači život, dok Božje odsustvo znači smrt. Vratiti se Bogu znači vratiti se i samome sebi; bežati od Boga znači i otuđenje od nas samih. Neka proučavanje tema koje se nalaze u ovoj knjizi otvore novi put poznanja Boga. Bog postoji i Biblija to tvrdi kao aksiom. Prihvatimo to verom.

Čežnja vekova: Elen G. Vajt

»Čežnja vekova« je poklon svakoj osobi koja voli dobru knjigu. Ova knjiga zaslužuje značajno mesto među mnogima koje su do sada napisane, jer kao retko koja opisuje požrtvovanost, ljubav, pravdu i mudrost koju je svet mogao da vidi u životu i rečima Isusa Hrista.

Izgubljena umetnost razmišljanja: Dr. Nil Nidli

“Svako ko želi da mu mozak funkcioniše idealno i da ima optimalno mentalno zdravlje treba da ove informacije primeni u svom životu. Studenti iz celog sveta ce se zaprepastiti akademskim i licnim rastom koji ce postici, a ljudi svih godišta ce, korišcenjem tajni otkrivenih u ovoj knjizi, osloboditi punu sposobnost svojih umova.”

Dr Danijel Binus, doktor psihijatrije, Loma Linda, Kalifornija

PLAN ZA POTPUNO ZADOVOLJSTVO ŽIVOTOM

Da li biste voleli da zapocnete seriju poboljšanja života koja vode ka istinski srecnom nacinu života?

Izgubljena umetnost razmišljanja je jedinstveno pomocno sredstvo koje možete da koristite da poboljšate mentalne sposobnosti, emocionalnu inteligenciju i zadovoljstvo životom na praktican i temeljan nacin.

– Doživite emocionalni spokoj i stabilnost kad ste pod ogromnim stresom.

– Ucinite trajnim pozitivne promene vaših mentalnih sposobnosti i raspoloženja.

– Osmislite visoki nivo motivacije, sa vecom energijom i boljom produktivnošcu.

– Razvijte visoku sposobnost razmišljanja u složenim situacijama, precizno analizirajte informacije i steknite naviku da donosite ispravne odluke.

– Poboljšajte vaše odnose i uživajte u zdravom oduševljenju životom.

Dr Nil Nidli je razvio izuzetno uspešan 10-dnevni Program za oporavak od depresije (Depression Recovery Program) za lecenje upornih depresija i uznemirenosti. Dr Nidli je pisac Pozitivnog dokaza (Proof Positive), Izlaza iz depresije (Depression _ e Way Out), dvd-a Program za oporavak od depresije (Depression Recovery Program) kao i obrazovnih programa za mentalno zdravlje zajednice.

Misli slobodno: Dr. Ben Karson

Ovo je knjiga o davanju najboljeg što imamo i posebno o tome da činimo što možemo u pomaganju drugima. Ova knjiga bi se mogla nazvati i knjigom o izvanrednosti ili o posvećenju. To je takođe knjiga o ljudima koji su dali sve od sebe i koji misle slobodno.

Nova izdanja knjiga sa Traganja.org možete propratiti i na zvaničnim stranicama društvenih mreža.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Pored vrsnih knjiga na sajtu Traganja.org i njihovom Youtube kanalu možete da pogledate i mnoštvo video klipova, emisija i predavanja koja vam mogu pomoći da bolje razumete neke pojave u životu i stvarnost sagledate iz nekog drugog ugla.

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com