Zdravlje

Predloženi članovi Upravnog odbora Kliničkog centra Niš iz redova zaposlenih

Stručni savet Kliničkog centra Niš predložio je dr Milana Lazarevića, dr Bojana Jovanovića i dr Dragana Milića za članove Upravnog odbora ove zdravstvene ustanove iz redova zaposlenih. “Time nam je ukazao veliku čast”, objavio je Milić na svojoj fejsbuk strani.

 

“Ono što mogu da obećam u ime nas trojice je da ćemo se u davanju predloga i donošenju odluka u Upravnom odboru voditi isključivo principima Struke i Etike poštujući sve Zakone i Pravilnike kao i Statut KC Niš, uvažavajući interese pre svega bolesnika i radnika KC Niš, kao i svih građana Niša i Juga Srbije koji se leče u našem Kliničkom centru. Na ove funkcije predložile su nas naše kolege, a ne neke organizacije ili udruženja, te zato lojalnost dugujemo isključivo nasim pacijentima i svim zaposlenim radnicima u KC Niš. Trudićemo se da ne izneverimo to poverenje”, istakao je dr Milić.

On je dodao da je cilj je da se obezbede najbolji mogući uslovi za lečenje bolesnika, kao i najbolji mogući uslovi za rad osoblja u KC Niš.

“Toga cemo se držati čvrsto i nepokolebljivo štiteći interese naših bolesnika i svih radnika u Kliničkom centru Niš”, obećavaju ovi niški lekari.

Ističu da su premni za novi početak, odmah nakon što Vlada Republike Srbije potvrdi njihov izbor.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Jedini i pravi je Dr.Sasa Zivic, strucan, pametan, human, i mnogo bitno POSTEN covek, pozdrav profesore zivi i zdravi nam bili.

    1. @Mikica : Misliš li na NAŠEG prof dr sci pedijatrije, Sašu Živića?
      Ako je tako – u pravu si 159% !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com