Promo

Predlog za posni petak! Ćuftice od kinoe + Banana roll – SMOOTHIE SHOP

Posno, zdravo i korisno za organizam!

Kako je veliki Uskršnji post u toku, iz male fabrike zdrave hrane, niškog Smoothie Shop-a dolazi odličan predlog šta danas za pojesti. Ivana Jovanović, nutricionista predlaže nam posni ručak a nešto kasnije i posnu užinu koja će zadovoljiti organizam proteinima i složenim ugljenim hidratima, uz puno energije koja nam je svima potrebna da lakše završimo napornu radnu nedelju.

PREDLOG ZA RUČAK: Ćuftice od kinoe i crvenog pirinča

Ovaj ručak pored ćuftica od kinoe i crvenog pirinča sadrži i pire od batata kao i paradajz pire. Obrok ima dobre kalorične vrednosti, jer sadrži odličnu količinu složenih ugljenih hidrata.

„Bez masti je i pun proteina i beta karotena. I posno je i vegansko a moje mušterije kažu da je zaista i ukusno. Ja se sa njima u potpunosti slažem – osim što dodajem da je ovakav obrok prava stvar ako postite i vodite računa o svom zdravlju. Ćuftice od kinoe i crvenog pirinča je čista pikanterija. Moja  armija biće sita i zadovoljna“, kaže uz osmeh Ivana Jovanović.

Ono što nam Ivana iz Smoothie Shop-a je i posna užina: Banana roll

Banana roll, pored ovog voća sadrži i kikiriki puter i chia semenke.

„Odlična je ovo  užina ali i zamena za zdrav slatkiš. Kako je u toku veliki Uskršnji post ova dva obroka su odličan predlog kako da na pravi način uz adekvatnu iskranu ostanete puni energije i zdravo se hranite“, završava Ivana za Niške Vesti.

Živi i zdravi bili, poručuje nam Ivana iz njenog čarobnom Smoothie Shop-a.

Nikole Pašića 23a
0611779419
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button