Zdravlje

Predavanje stručnjaka ORL klinike Niš o važnosti sluha

S obzirom na to da je niški Klinički centar u saradnji sa Klinikom za bolesti uva i grla, mart mesec, proglasio mesecom uva i sluha, a kako bi stručnjaci iz ove oblasti medicine, svim građanima i pacijentima približili značaj i važnost preventive u očuvanju slušnog aparata, lekari specijalisti otorinolaringologije će mesec završiti kako su ga i započeli.

Sem preventivnih pregleda koji su obavljani svakog vikenda, tokom čitavog meseca, ORL klinika KC Niš će u petak, 29. marta, od 18 sati, u svečanoj sali Skupštine grada Niša, organizovati tribinu o važnosti sluha.

Predavanja iz oblasti rane dijagnostike oštećenja sluha i metodama lečenja i rehabilitacije oštećenja sluha, održaće stručnjaci Kliničkog centra Niš, odnosno lekari specijalisti ORL klinike, a plan je da gosti na tribini budu i predstavnici specijalne osnovne škole “Bubanj” iz Niša.

Ovim putem, niški Klinički centar i Klinika za bolesti uva, grla i nosa, pozivaju sve građane, da u što većem broju dođu i prisustvuju predavanju o važnosti zdravlja slušnog aparata.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close