Društvo

Predavanje prof. dr Danice Grujičić na Ekonomskom fakultetu u Nišu

U Amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Nišu, u utorak, 4. juna, od 13,00 časova, biće održano predavanje prof. dr Danice Grujičić. Predavanje organizuje Studentski parlament Univerziteta u Nišu u saradnji sa Studentskim parlamentima niških fakulteta.

Prema najavama organizatora prof. Grujičić govoriće o perspektivi mladih, o tome kako mogu da napreduju i gde mogu videti sebe sutra, a jedan deo izlaganja biće posvećen i predstavljanju Fondacije “Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić”.

Ulaz je slobodan, a više detalja o samom događaju možete saznati na zvaničnom fejsbuk događaju: https://www.facebook.com/events/2232899006927505/.

Danica Grujičić je načelnik medikalne onkologije u Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije, direktor Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, redovni profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i predsednik humanitarne organizacije ,,Zdrava Srbija”. Objavila je kao autorka ili koautorka više od 250 naučnih radova, poglavlja u knjigama i monografija. Članica je Udruženja neurohirurga Srbije, Srpskog lekarskog društva i Evropske asocijacije neurohiruških društava.

Fondacija „Zajedno za mlade – Prof. dr Danica Grujičić“ osnovana je na inicijativu studenata Univerziteta u Kragujevcu, sa ciljem da se mladima pomogne da kroz školovanje razvijaju svoje talente. Fondacija ima za svrhu da pomaže najboljima iz oblasti nauke, umetnosti i sporta. Na predavanju, prof. Grujičić će bliže predstaviti rad Fondacije, kao i mogućnosti koje ona pruža mladima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com