Društvo

Predavanje „Mama treba da zna“ u sali Gradska opštine Medijana

Gradska opština Medijana, u saradnji sa udruženjem „Donela me roda“, u ponedeljak, 20. novembra u 11 sati, u sali Skupštine GO Medijana, organizovaće prvo u nizu predavanja, namenjenim trudnicama i porodiljama, u okviru projekta pod nazivom „Mama treba da zna“.

U cilju edukacije i savetovanja trudnica, porodilja i budućih roditelja, predavanja će držati stručnjaci iz različitih oblasti, kako bi budućim mamama pomogli, da što bezbrižnije provedu trudničke dane, ali i prve dane sa bebom.
Svako predavanje imaće posebnu temu i drugog predavača. Obrađivaće se različite korisne teme, od pripreme za porođaj i dolazak bebe, do očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja nakon porođaja, a predavanja će držati stručnjaci iz različitih oblasti: ginekolog, pedijatar, stomatolog, dermatolog, babica, psiholog, fitnes instruktor i farmaceut. Prvo predavanje, u ponedeljak, držaće ginekolog dr Sonja Pop-Trajković.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com