Promo

Predavanje doktora Dragana Ivanova o Autofagiji

Predavanje doktora Dragana Ivanova o Autofagiji i o tome kako da se borimo protiv Covid-19 biće organizovano u petak 30. i subotu 31. oktobra u 19 sata u svečanoj dvorani Hrišćanske Adventističke crkve, 7.Jula 21. u Nišu.
Ulaz je slobodan.

Mr.sc.med.dr. Dragan Ivanov je specijalista interne medicine i svesrdno zastupa vegetarijanski, ili još bolje veganski način života kao osnovni princip zdravlja i izlečenja. Dr Dragan Ivanov završio je Medicinski fakultet i specijalizaciju iz interne medicine, a na postdiplomskim studijama se bavio vegetarijanstvom, kao jedan od pionira u ovoj oblasti. Danas je profesor, osnivač i predsednik udruženja za zdrav stil života „Eden“, koji na svojim predavanjima edukuje studente i ostalo građanstvo.

U radu sa pacijentima u privatnoj praksi, pored klasičnih lekova primenjuje terapije biljnom ishranom i lekovima iz prirode. Zdrava, biljna ishrana je deo njegovog osnovnog terapijskog protokola uz još mnoge prirodne elemente koji doprinose zdravlju, kao što su svež vazduh, kretanje, izlaganje suncu i autofagija, čime leči mnoge savremene bolesti.

MOĆ ISHRANE – Kineska studija (VIDEO)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com