Društvo

Praznična bajka u vrtićima “Pčelice”

USКRS U „Pčelici“

Praznična čarolija, uskršnje radosti i dečji osmesi oslikavali su vrtiće JPU „Pčelica“ Niš proteklih dana. Boje, šarenilo, osmeh, kreativne slike na jajima nisu izostali ni ove godine uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika, Uskrsa.

Za razliku od tradicionalne proslave kada su i roditelji bojili i oslikavali jaja na uskršnjim radionicama, ove godine zbog epidemioloških mera, roditelji nisu bili deo praznične bajke.

„Čaroliju koju deca stvaraju sa svojim vaspitačima, njihovu sreća i radost, kovid 19 nam nije oduzeo. Cele nedelje su naše velike i male pčelice stvarale prazničnu dekoraciju i obogaćivale prostor u kojem borave. Ove godine nismo mogli da uživamo u likovima pilića, zečića, jagnjića…, ali međusobna ljubav vaspitača i dece i dečja mašta uvek može sve da nadomesti“, izjavila je direktorica JPU „Pčelica“ Svetlana Mitić.

Organizacija i priprema Uskrsa je u svih 26 vrtića bila u skladu sa preporučenim merama i instrukcijama nadležnih službi.

Foto: JPU “Pčelica”

Nakon prazničnih i neradnih dana, male pčelice se vraćaju u vrtiće i kreću u pripreme novih čarolija i manifestacija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com