Društvo

Vreme je za kupanje! Stara cena karte za nove uspomene sa Čaira (FOTO)

Najavljene maksimalne temperature upravo danas, mnoge će naterati da dan provedu na nekom od gradskih kupališta. Otvoreni bazeni Sportskog centra Čair najbolja su preporuka gde da odmorite i dobro se provedete sa decom.

Cene karata su nepromenjene godinama unazad, a od ove godine upotreba ležaljki se naplaćuje 50 dinara.

Radno vreme otvorenih bazena na Čairu je svakog radnog dana od 11 do 19 sati, a vikendom od 10 do 19 sati.

Ulaznice su besplatne za mališane do 4 godine, za decu od 4 do 7 godina ulaznica je 100 dinara, a za odrasle 300 dinara. Karta za kupanje nakon 17 sati je 200 dinara, dok je karta za vremešne kupače 150 dinara. U ponudi je i mesečna karta koja košta 4.000 dinara.

Cene pića i hrane na samom bazenu su uobičajne.

Brojni spasioci i redari brinu o bezbednosti na kupalištu, dok se ispravnost vode svakodnevno kontroliše u Insitutu za javno zdravlje. Ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć uvek imaju pasivno dežurstvo na bazenima Sportskog centra Čair.

Otvoreni bazeni Sportskog centra Čair; Foto: Niške Vesti

U toku je besplatna Škola plivanja, gde je zbog velikog interesovanja formirano nekoliko grupa, a kroz školu će ukupno proći više od 600 mališana, učenika nižih razreda osnovne škole. Prve grupe polaznika već su završile obuku i baškare se na bazenima sa roditeljima koji imaju samo reči hvale za ovogodišnju akciju Sportskog centra Čair.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Zasto od 11 sati rado?Leto je ,moze da pocne od 7-8,za one koji ne zele da budu po najvecem suncu na bazenu,kada je guzva da isplivaju …ma ne razumem ni ja ni mnogi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com