Politika

Pravni tim Narodne stranke formirao ”Narodnu kancelariju” u Nišu

Od juče je počela sa radom ”Narodna kancelarija” i u Nišu koju je formirao Pravni tim Narodne stranke na čijem čelu se nalazi poznati advokat Vladimir Gajić, a koja će se baviti zaštitom prava građana koji su pre svega žrtve političkog mobinga na poslu., saopštila je ova partija

Vladimir Gajić je poznat kao branilac koji se zauzeo u mnogo sudskih postupaka koji su plod afera trenutne vlasti. Jedan od možda najpoznatijih je slučaj uzbunjivača Aleksandra Obradovića iz fabrike Krušik, koji je nedavno navršio pune dve godine trajanja.

Vladimir Gajić, Đorđe Stanković, Ana Eraković

Formiranje ”Narodne kancelarije” Pravnog tima u Nišu, čiji je predstavnik Ana Eraković, niški advokat, obeležila je i tribina pod nazivom ”Vraćanje pravde” koja je održana u prostorijama Narodne stranke.

Na tribini su se pored domaćina, predsednika i potpredsednika gradskog odbora Niš – Đorđa Stankovića i Ane Eraković, prisutnima obratili i generelani sekretar Narodne stranke – Stefan Jovanović, kao i predsednik i članovi pravnog tima, beogradski advokati Vladimir Gajić, Uroš Tešmanović i Jovica Todorović.

Pored stručnog dela, koji se bavio postojećim, za javnost zanimljivim sudskim postupcima koji prate afere vlasti, među prisutnima se razvila i zanimljiva i konstruktivna polemika o aktuelnoj politizaciji sudstva, gubitku njegove nezavisne uloge i poslednjem primeru uticaja banaka na promenu stava Vrhovnog Kasacionog suda koji bi trebalo da bude garant te nezavisnosti pravnog poretka u državi a ne poligon za uticaj različitih lobija.

Takođe je upućena i jasna podrška najavljenim protestima advokata po tom pitanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com