Kultura

Pozorište lutaka nastavlja sezonu

Nova pozorišna sezona počinje u nedelju 13. septembra u 11.30 izvođenjem predstave „Mala princeza“ u sali Pozorišta lutaka.

 

“Upućujemo molbu gledaocima za poštovanje epidemioloških mera: merenje temperature i dezinfekciju ruku prilikom ulaska u pozorište, nošenje maski i održavanje fizičke distance. Numeracija na kartama do daljeg neće važiti, već će publika pratiti uputstva osoblja i preporučeni raspored sedenja”, saopštilo je pozorište za najmlađe.

Glumci koji tumače uloge u predstavi „Mala princeza“, Marija Cvetković, Stanislava Joković, Davorin Dinić i Srđan Miljković će uvesti mališane u svet pozorišnih čarolija.

Foto: Pozorište lutaka

Predstava „Mala princeza“ u režiji Aleksandra Kanjevca govori o uobraženoj princezi, njenim proscima, mlinarevom sinu i jednom magarcu, o datim obećanjima i onome što ona sobom nose. Temelji se na glumačkoj i animatorskoj veštini. Odlikuje se živom i dopadljivom muzikom kao i dinamičnom i lepršavom igrom.

Cene karata su nepromenjene i iznose 200 dinara za slobodnu posetu gledalaca, a 150 dinara za organizovane posete škola i vrtića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com