KulturaRegion

Pozorišna jesen u Sokobanji: Monodrame, duodrame, komedije, stand up i kabare – Bioskop Moravica

Kulturni centar Sokobanja pripremio je bogat repertoar za novembar, na samom početku, predstava niških glumica, slede Dragan Boža Marjanović, Nikola Đuričko, Mina Lazarević i Ljuba Bandović kao i Amatersko pozorište Sokobanje. Publika će moći da pogleda različite forme pozorišne umetnosti za sve generacije i svačiji ukus, kažu u Kulturnom centru.

Monodrame, duodrame, komedije, stand up i kabare samo su neke od formi koje ce publika moći da isprati u narednim jesenjim danima u renoviranom bioskopu “Moravica” u Sokobanji.

Pozorišni program počinje predstavom “Sladoled” niškog Narodnog pozorišta, a nastavlja se kabareom Vladana i Kristine Savić “Kao da sam te sanjao”.

Dragan Boža Marjanović poziva na veče humora i dobre zabave sa “Grujom”, a Nikola Đuričko će vam odati tajne šoubiznisa u svom stand up performansu “Showbiz”.

Kraj meseca pozorišta obeležiće kultna predstava “Čorba od kanarinca” koja na duhovit način prikazuje izazove bračnog života u kojima će se mnogi prepoznati, a koju maestralo izvode Mina Lazarević i Ljuba Bandović.

Pozorište ne bi bilo pozorište bez “Amaterskog SB pozorišta” i njihove nove komedije “Leskovačka mućkalica” koju su nam spremili kao iznenađenje u mesecu pozorišta.

“Dobro došli na novi program u bioskop “Moravica”, poručuju iz Kulturnog centra u Sokobanji.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com