Hronika

Poznat uzrok prevrtanja automobila kod Narodnog pozorišta

Stanovnici Niša još su u čudu zbog sinoćnjeg prevrtanja automobila u samom centru Niša, preko puta Narodnog pozorišta, a mnogi se i dalje pitaju kako je to vozaču pošlo za rukom.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su da je udarac u razdelno ostrvo na raskrsnici kod pozorišta i suda, uzrok prevrtanja automobila „reno klio“, sinoć oko 22.20 časova.

„Vozilo se kretalo Ulicom Vožda Karađorđa, iz pravca Crvenog pevca ka centru grada, kada je udarilo u razdelno ostrvo na raskrsnici, prevrnulo se na bok, a potom nastavilo kretanje i udarilo u parkirani BMW i okrenulo se na krov. Oba vozila su niških registarskih tablica, a oba vozača su srećom prošla samo sa lakšim povredama“, kazali su u Policijskoj upravi Niš.

Policija je izašla na mesto nesreće, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i obavljen uviđaj. Zbog uništenih vrata i velikog oštećenja vozila vozač „renoa“ morao je da bude izvučen kroz prtljažnik.

Niška Hitna pomoć zbrinula je vozače, a lekari su kazali da je jedan od njih imao samo lakšu povredu, dok je drugi zbrinut zbog velike uznemirenosti i stresa koji je doživeo. Prema rečima očevidaca, za volanom „renoa“ nalazio se stariji čovek, pa je teško zamisliti da je udario u razdelno ostrvo zbog prevelike brzine i „divljanja“ na ulici, pre bi bilo moguće da je izgubio kontrolu nad automobilom moglo da bude da mu je pozlilo u vožnji ili da ga je neko vozilo „iseklo“ na raskrsnici.

Na društvenim mrežama su se nakon objavljivanja fotografija sa mesta nesreće, s ozbirom na mesto na kojem se dogodila, pojavili komentari tipa „Nišlija okrenuo igricu“ i „Nišlija pobednik Nišovizije“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Na toj raskrsnici postoje nadzorne kamere mupa sa svih strana, dakle stvar je prosta za nadlezne. Moja verzija je da je obilazeci rupcagu na sred te raskrsnicr iz pomenutog pravca lose procenio ili prevideo i udario u razdelno ostrvo sve u svemu tonemo zemljotres je mala maca…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com