Hronika

Poznat identitet poginulog vozača, bežao od policije zbog poternice

Muškarac koji je danas poginuo u sudaru “ševroleta” i “audija” na putu Niš-Prokuplje kod Jugbogdanovca je J.G. (28) koji se nalazio za volanom “ševroleta”.

U udesu su povredjeni i supružnici B.K.(61) i L.K.(53) iz Niša koji su se nalazili u “audiju” i devojka J.P. (19) koja je bila saputnik J.G.

Udesu je prethodio filmski pokušaj bekstva od policije “ševroleta” o kome su tokom popodneva na društvenim mrežama svedočile brojne Nišlije.
J.G. sa prebivalištem u Jagodini, nije zaustavio vozilo prilikom rutinske kontrole saobraćaja jer je, kako se ispostavilo, za njim raspisana poternica zbog teške kradje u Aleksincu.

Upravljajući “ševroletom” J.G. je policiji bežao ulicom Dimitrija Tucović prema Ledenoj Steni, potom putem kroz Novo Selo i Merošinu, a iz, za sada nepoznatih razloga, na putu kod Jugbogdanovca je prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa “audijem”.

Od siline udara oba vozila su završila u njivama pored puta, a dve ekipe vatrogasaca su morale da intervenišu kako bi izvukle povredjene i nastradalog.

Prema nezvaničnim informacijama, u poteri za “ševroletom” učestvovalo je osam policijskih vozila i dva policijska motocikla.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. 16 policijskih vozila 2 motora jurnjava po grad i naseljenim mestima kao da je igrica a ono najgore policija je kriva za nastradale iz audija jurili coveka za tesku kradju pa sto ne jure ubice i dilere tako!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com