Ekonomija

Poziv za učešće na “Poslovnim susretima metalaca Srbije”

Poslovni susreti metalaca Srbije organizuju se sa ciljem uspostavljanja poslovne i komercijalne saradnje između kompanija koje posluju u metalskom sektoru Srbije i otvoreni su za sve kompanije i MSPP iz zemlje i inostranstva.

Susrete organizuje  Vojvodina Metal Klaster, Poslovno udruženje sa preko 180 članova,u okviru projekta SoK – Sinergija znanja i novo zapošljavanje u konkurentnim MSP, koji je podržala Kraljevina Norveška preko projekta ” Norveška za Vas- Srbija”, saopštili su organizatori.

Poslovni susreti trajaće dva dana u hotelu NAIS (Autoput Niš-Beograd bb), sa početkom u četvrtak 19. avgusta od 14:30 sati dok će drugog dana, 20. avgusta otpočeti u 10:30 sati.

Onlajn prijave mogu se izvršiti na platformi: https://trebamtrebas.talkb2b.net/, a detaljne informacije u  vezi sa  prijavom i učešćem mogu se pronaći na  linku: https://trebamtrebas.talkb2b.net/sr/pa/25/Kako+B2B+funkcionise

Rok za prijavu je 18. avgust.

Učešće je bez kotizacije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com