Društvo

POZIV ZA UČEŠĆE NA EDUKACIJI: Put do uspešne preduzetnice

Gradska opština Palilula organizuje dvodnevnu jesenju edukaciju, za osobe ženskog pola sa teritorije GO Palilula, pod nazivom „Put do uspešne preduzetnice“. Obuka će se obaviti 29. i 30. novembra od 10 do 13 sati, u sali Niškog kulturnog centra. Prijave zainteresovanih osoba evidentiraće se u Odseku za privredu i lokalni razvoj GO Palilula i putem telefona 018/566-011, radnim danima od 8 do 15 sati.

Predavači će biti predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje i stručne službe Odseka za privredu i lokalni razvoj Uprave Gradske opštine Palilula. Polaznice obuke dobiće sertifikat.

Obuka budućih „preduzetnica“ održava se u okviru projekta GO Palilula „Pružanje pomoći ženama za lakše samozapošljavanje i zapošljavanje kroz edukaciju u oblasti preduzetništva“, a u sklopu realizacije „Strategije za unapređenje rodne ravnopravnosti Gradske opštine Palilula-Niš sa Akcionim planom 2017–2021. godine“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com