Ekonomija

Poziv za mikro i socijalna preduzeća iz Nišavskog okruga

Ukoliko imate mikro* ili socijalno preduzeće i želite da unapredite svoje poslovanje, imamo tim mladih kreativaca koji će vam pomoći!

Pozivamo vas da učestvujete u jednogodišnjem projektu i kroz intezivni program radite direktno sa mladim kolegama koji će vam pomoći da razvijete održiv biznis model. Sa vama će raditi mladi sa iskustvom u oblasti ekonomije, dizajna, arhitekture, IT-ja i drugih kreativnih industrija.

Tokom trajanja projekta preduzetnici iz Srbije i Bugarske proći će kroz praktični rad sa mladim kreativcima, raditi na unapređenju svog brend, razvijanju marketing kampanje i biznis plana. Celokupan proces saradnje mladih kreativaca i preduzetnika biće sniman i emitovan na regionalnim televizijama u Srbiji i Bugarskoj.

Za prijavu je potrebno da pošaljete popunjen formular najkasnije do 20. oktobra, za ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Nakon isteka poziva, kandidati sa najboljim aplikacijama biće pozvani na intervju. Najbolje aplikacije ćemo birati na osnovu ekonomskih performansi, problema sa kojima se suočavate i motivacije za učešće u projektu.

Glavni cilj projekta „Kreativni karavan“ je podizanje nivoa svesti i razvoj veština u oblasti preduzetništva, potrebnih na tržištu rada, među generalnom populacijom mladih u IPA prekograničnom regionu, kroz inovacije u obrazovnom sistemu baziranim na novim modelima komunikacije i prezentacije.

Deluje korisno za vaš biznis, čekamo vašu prijavu!
Hajde da zajedno pokažemo kako kreativne industrije menjaju drušvo na bolje!

*Poziv je otvoren za mirko preduzeća čiji su osnivači mladi do 30 godina ili žene.

Ova publikacija je napravljena uz pomoć sredstava Evropske unije kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija pod brojem CCI No 2014TC16I5CB007. Jedinstveno odgovorno lice za sadržaj ove publikacije je UG Mladi ambasadori i ni na koji način ne može biti tumačen kao stav Evropske unije ili Upravljačkog tela programa.

Ovaj projekat sufinansira Evropska unija kroz Interreg-IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com